Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

Szélvédő javítás Rózsadomb

Garanciális, olcsó szélvédő javítás Rózsadomb területén és környékén (06 70 602 6000), akár 1 órán belül, ingyenes kiszállással. Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok megbízható, gyors és olcsó megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

AKTUÁLIS

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy újabb helyen is várjuk Önöket, ahol szolgáltatásaink teljes palettájával állunk rendelkezésünkre!

Új telephelyünk címe:

2040 Budaörs, Sport út 3.


Ha a szélvédő javítást Rózsadomb területén vagy környékén megbízható szakemberrel, rövid időn belül, és korrekt áron szeretné végeztetni, hívjon minket: 06 70 602-6000 vagy 06 30 602-6000!


Szélvédő javítás, szélvédőcsere Rózsadomb. Lámpabúra polírozás.

Gyors, megbízható, precíz szélvédőjavítás és szélvédőcsere Rózsadomb területén és vonzáskörzetében. Megjavítjuk kőfelverődés áldozatául esett, repedt szélvédőjét, szükség esetén elvégezzük annak cseréjét, mindezt több éves szakértelemmel a hátunk mögött.

A szélvédőjavítás és csere mellett másik fő profilunk a lámpabúra polírozás. Lemattult, karcos, besárgult fényszóróit újjá varázsoljuk anélkül hogy egy vagyont kellene ráköltenie, hiszen mindez a gyári lámpa beszerzési árának töredékébe kerül. Nézegessen fotókat!

Bátran kérdezheti a következőt: Mit nyer Ön azzal hogy minket választ?

1. Legfőképp biztonságot Ön és családja számára. Csakis kizárólag minőségi üvegeket (Pilkington, Nordglass, Sekurit Saint-Gobain) építünk be, a legkorszerűbb technológiát és szerszámokat alkalmazva. Előzze meg a bajt, javíttassa meg szélvédőjét mielőtt túl késő! Egy megrepedt, törött szélvédő veszélyes lehet!

2. Időt és kényelmet. Mivel rohanó világban élünk, megértjük hogy nem mindig tudnak Önök utazni egy adott helyszínre, ezért mi boldogan vállaljuk hogy ott és akkor végezzük el a javítást vagy cserét amikor Önöknek az a legalkalmasabb. Legyen ez az Ön otthona vagy akár munkahelye. Elvégezzük Ön helyett a papírmunkát, vállalva a teljes körű kárügyintézést, beleértve a Casco-s eseteket.

3. Pénzt, mivel minden alkalommal törekszünk a szélvédő javítására, hogy a cserét el tudja kerülni. Hiszen egy üvegcsere lényegesen költségesebb és időigényesebb. A javítás egy környezetkímélő eljárás aminél az eredeti üveg megőrzését fontos feladatunknak tartjuk, valamint nagy gondot fordítunk az esztétikai megjelenésre.

Mert fontos Ön és családja biztonsága! Hívjon ha a legjobb szélvédőst keresi a városban!

Tel.: +36 70 602 6000 | +36 30 602 6000


Ajándék kupon 2.000,- Ft értékben!

2000huf

Egy kivételes ajánlattal kedveskedünk új ügyfeleinknek! A regisztráció után letölthető kupont kinyomtatva bármelyik szolgáltatásunk megrendelése esetén bruttó 2.000,- forint kedvezményt adunk! A kupon más kedvezményekkel nem vonható össze, nem ruházható át, és kizárólag valós adatokkal kitöltött regisztrációval együtt érvényes 2013. december 31-ig vagy visszavonásig. A kupon beváltásakor a regisztráció alkalmával megadott adatokat egyeztetjük.

Regisztráció és kupon letöltése itt >>>


 

szelvedojavitasarak

Szélvédőjavítás, szélvédőcsere Rózsadomb vonzáskörzetében (autóüveg javítás és csere):

Hívjon most – precíz, gyors javítás – helyszíni kiszállással!

Tel.: +36 70 602 6000 | +36 30 602 6000

Mennyibe kerül egy szélvédő javítás ?  (személyautó)
A szélvédőn keletkezett sérülések típusa adja meg az árat 3.000 – 10.000,- Ft közé tehető.
Ez minden esetben a személyes találkozásnál kerül felmérésre és el is végezzük a javítást.
Ebben az összegben mindenki megtalálja a számára kedvező ajánlatot.

Mennyibe kerül egy szélvédő javítás ? (autóbusz, busz, kamion)
Személyes találkozás alkalmával kerül megbeszélésre.

Casco biztosítással rendelkezem. Mennyibe kerül a javítás ?
FONTOS ! Az szélvédő javítás és szélvédőcsere esetén a casco biztosítást igénybe kell venni.
FONTOS !  Az ÖNRÉSZ tartalom (10%, 20% vagy 30%)  esik bele a casco-s kárügyintézésébe, NEM a 100.000,- Ft.
Ez nagyon SOK esetben INGYENES ! (Hiszen fizeti a casco-t!!!!!)
Ha magánszemély, akkor minden esetben INGYENES!
Ha céges "teherautó", akkor ÁFA-t szükséges fizetni.
Ha céges" személyautó", akkor fél ÁFA-t szükséges fizetni.

Van-e mobil szélvédő javítás és szélvédőcsere és mennyibe kerül ?
Igen, van. Az kiszállási díj függ az elvégzett munka nagyságától és a megtett távolságtól.

Itt vagyok az egyik telephelyükön. Miért nincsenek itt?
Mielőtt elindul valamelyik telephely felé, kérem telefonáljon időpont egyeztetés miatt. Azért nincs ott a kolléga, mert éppen az ön előtti szélvédő javítással kapcsolatos felkérést teljesíti. Köszönjük a türelmét!

Nem ritka hogy az üveg azonnal megreped az ütést követően. Viszont ha szerencsénk volt és a repedés még nem szelte teljesen ketté a szélvédőnket, akkor még mindig van rá esély, hogy megmentsük azt!
Mindhárom esetben és természetesen a repedéseknél is a legfontosabb a minél előbbi szélvédőjavítás! Nem csak a tovább repedés kockázata miatt, hanem a sérülés tisztaságának megóvása végett is. Így érdemes a sérülést leragasztani egy cellux vagy szigetelő szalag darabbal, míg a javításra sor nem kerül, megóvva azt a külső behatásoktól (víz, por, ablakmosó folyadék).

Szélvédő javítás Rózsadomb
Szélvédő javítás Rózsadomb

Ezért van, az hogy a szélvédő javítás végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől mert nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést, vagy egy 1 évest sérülést kell megjavítani. A szélvédő maga, három rétegből áll. A két üvegréteg (belső színtelen, külső színezett) és közte 1 rétegragasztó, avagy a biztonsági védőfólia van. Ha felcsapódik a kavics a szélvédőre egy nagy csattanást követően, az üveg és a fólia között egy levegőbuborék keletkezik. Ennek vannak fajtái: bikaszem, csillag alakú, kombinált stb.

Szélvédő javítás árak Rózsadomb

 
       
 
Normál kőfelverődés I.
 
Ajánlott javítási ár: 4.000,- HUF
 
 
Nincs benne hajszálrepedés.
   
Egyszerű javítani nincs kockázat. Méz sűrűségű ragasztóval is lehet javítani.
 
 
       
 
Normál kőfelverődés II.
 
Ajánlott javítási ár: 4.000,- HUF
 
 
Kagylón belüli hajszálrepedésekkel.
   
Javítása enyhe kockázattal jár. Hígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.
 
 
       
 
Kombinált sérülés
 
Ajánlott javítási ár: 6.000,- HUF
 
 
Kagylón belüli és kagylón kivüli hajszálrepedésekkel.
 
 
       
 
Csillag alakú sérülés I.
 
Ajánlott javítási ár: 8.000,- HUF
 
 
Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban.
   
A lehető legveszélyesebb tipusú sérülés. Leghígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.
     
       
 
Csillag alakú sérülés II.
 
Ajánlott javítási ár: 10.000,- HUF
 
 
Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban.
   
Fűtőszálas szélvédőknél alkalmazzuk. A lehető legveszélyesebb tipusú sérülés. Leghígabb ragasztó felhasználása ajánlott.
     

Teljes körű kárrendezés Rózsadomb

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható járműve sérülése.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
- jogosítvány,
- személyi igazolvány,
- lakcímkártya,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- banki engedményező nyilatkozat (szükség esetén),
- meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
- jogosítvány,
- személyi igazolvány,
- lakcímkártya,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- banki engedményező nyilatkozat (szükség esetén),
- meghatalmazás a cégünk részére,
- aláírási címpéldány,
- bélyegző.

A szélvédő javítás menete - a helyszínen vagy műhelyünkben

Maga a szélvédő javítás a sérülés bemeneti nyílásának kitakarításával kezdődik. Egy gyémánttűvel, vagy speciális fúróval, aminek a fúrószára lehet gyémánt, vagy kobalt-crom. Ha nem lett időben leragasztva a sérülés, akkor szükség van még némi tisztító folyadékra is és egy melegítő eszközre, amivel eltávolítjuk a felesleges vizet, szennyeződést amennyire lehetséges. Ezután felhelyezem a konzolt a szélvédőre, a bemeneti nyílásra illesztem az injektort, aminek a tömítése szilikonból van.

Majd a sérülés bemeneti nyílásán keresztül, az injektoron át belepréseljük a meta-akrilát észter ragasztót köznyelven gyantát. Ezt követően a készüléket letakarom egy uv szűrű fóliával. Ha a ragasztó már teljesen kitöltötte a sérülést, akkor leveszem az uv szűrű fóliát, ami a napfénytől volt hivatott védni, és hagyom megszáradni. Ha nincs elegendő természetes UV fény, akkor egy UV lámpa segítségével gyorsítjuk a folyamatot. Végül kap egy felületi kezelést, amivel lezárjuk a sérülést és síkba hozzuk az üveggel, hogy az ablaktörlő lapát a későbbiek folyamán ne akadjon meg és húzzon csíkot miatta. Végezetül kap egy finom polírt, ha szükséges.

Néhány referenciamunkánkat az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

Szélvédőjavítás referenciamunkák

A szélvédőjavítás lehet kőfelverődés, repedés illetve mindkettő. Amennyiben nincs szakszerűen kezelve a kőfelverődés rövidesen repedés fog kialakulni, ekkor már csak a szélvédőcsere marad. A szélvédőjavítás 1980 években kezdődött Magyarországon. Amennyiben a sérült autón van esetleg casco, nem érdemes kicserélni az üveget, mivel hamarosan felcsapódhat a következő kőfelverődés. Cserélni csak akkor ajánlatos ha javítás kivitelezhető, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt. Az autóüveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okozhat. A szélvédőjavítás mára elismert iparággá vált.
A szélvédőjavítás végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől. Nem mindegy, hogy milyen idős kőfelverődést kell megjavítani. A sérülést mindig ragasszák le, ne menjen bele szennyeződés.

Szélvédő javítás Rózsadomb - tippek és jótanácsok

Vigyázzon nyáron a szélvédő gyorsabban elreped!
Szélvédőjavítás előtt ne mossa le a szélvédőjét!
Fűtőszálas szélvédő is alkalmas a javításra!
Hátsó, oldalsó szélvédő is javítható!
Színezett szélvédőt is javítunk!

Kavicsfelverődés vagy szélvédő javítás Rózsadomb területén

A kőfelverődés okozta sérülés bármikor repedéssé válhat.
A szélvédő kőfelverődés okozta sérülése bármikor repedéssé válhat, gyakran éppen akkor, amikor egyáltalán nem számít arra. Vezetés közben ez komolyan befolyásolhatja a biztonságot.
A szélvédő a jármű szerkezeti szilárdságának akár 30%-át is biztosítja, az utas oldali légzsák pedig a szélvédőüveget használja támaszként, amikor kibomlik. A kőfelverődés kijavítása után a szélvédő ugyanolyan erős lesz, mint a kár keletkezése előtt.

Időt nyer!

Mindössze 30 percet vesz igénybe
A kőfelverődés kijavítása gyorsabb, mint a teljes szélvédőcsere.
A szélvédőn lévő kőfelverődés 30 percnél rövidebb idő alatt kijavítható.
Előzze meg, hogy autója megbukjon a műszaki vizsgán, vagy közúti ellenőrzéseken
A szélvédőn található kőfelverődések, sérülések következtében gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak, így megbukhat a műszaki vizsgán, valamint megbüntethetik egy közúti műszaki-ellenőrzésen is.

Szélvédő javítás vagy csere?

Cserélni azért nem érdemes ha javítható az üveg, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt. Casco-nál a bónusz elveszik. Az üveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okoz.

El lehet rontani a szélvédőjavítást?

A javítások végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől. Nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést kell megjavítani, vagy 1 éves sérülést kell megjavítani. Az időjárás nagyon befolyásolja a sérülés javíthatóságát, ezért ha felpattan a kavics érdemes leragasztani, hogy ne menjen bele szennyeződés a sérülésbe.

A piszkot már nem lehet kitakarítani az üvegből, ezért minél előbb kell megcsináltatni. Például csak Rózsadomb területén kb. 60-80 cég vállal javítást. A legtöbben benzinkutaknál, bevásárlóközpontok parkolójában, közterületen, műhelyben végzik a javításokat. Anyagilag 3.00-10.000 Ft között. Műhelyben végzett munka több időt vesz igénybe.

A természetes napfény hiánya miatt, mivel azt 12 wattos UW lámpával kell pótolni. A szélvédő javítás parkolókban, benzinkutaknál végzett munkánál nagyon kell figyelni az uw fény kellő eltakarására. Ez nem lehetetten, de itt lehet elrontani a munkát, mivel ha ez a fázisa a munkának elmarad, idő előtt kikeményedik az acryl, nem tud szétterülni a levegőbuborékban.

Azért, hogy ez a típusú hiba ne forduljon elő nélkülözhetetlen a szakszerszámok használata. Ajánlatos megfigyelni a parkolókban végző ún. "kollegának" a szerszámát, mielőtt elkezdené a javítást, mivel rengeteg közöttünk a kontár. Nevesebb cégek, akik szerszámokat javítanak: Duobond, Esprit, Glass mechanix, Aegis.

Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes jó szakembert választania a szélvédőjavítás Rózsadomb területén és vonzáskörzetében történő elvégzéséhez!

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 233
Heti: 1 519
Havi: 5 002
Össz.: 553 126

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Rózsadomb
Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest - © 2008 - 2021 - szelvedojavitasa.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »