Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

Szélvédő javítás Budafok

Garanciális szélvédő javítás Budafok területén és környékén, azonnali kiszállással 06 70 602 6000. Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok megbízható, gyors és olcsó megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Nem ritka hogy az üveg azonnal megreped az ütést követően. Viszont ha szerencsénk volt és a repedés még nem szelte teljesen ketté a szélvédőnket, akkor még mindig van rá esély, hogy megmentsük azt!
Mindhárom esetben és természetesen a repedéseknél is a legfontosabb a minél előbbi szélvédőjavítás! Nem csak a tovább repedés kockázata miatt, hanem a sérülés tisztaságának megóvása végett is. Így érdemes a sérülést leragasztani egy cellux vagy szigetelő szalag darabbal, míg a javításra sor nem kerül, megóvva azt a külső behatásoktól (víz, por, ablakmosó folyadék).

Szélvédő javítás Budafok
Szélvédő javítás Budafok

Ezért van, az hogy a szélvédő javítás végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől mert nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést, vagy egy 1 évest sérülést kell megjavítani. A szélvédő maga, három rétegből áll. A két üvegréteg (belső színtelen, külső színezett) és közte 1 rétegragasztó, avagy a biztonsági védőfólia van. Ha felcsapódik a kavics a szélvédőre egy nagy csattanást követően, az üveg és a fólia között egy levegőbuborék keletkezik. Ennek vannak fajtái: bikaszem, csillag alakú, kombinált stb.

 

Szélvédő javítás árak Budafok

 
       
 
 
   
     
 
   
 
 
 
       
 
Normál kőfelverődés II.
 
Ajánlott javítási ár: 4.000,- HUF
 
 
Kagylón belüli hajszálrepedésekkel.
   
Javítása enyhe kockázattal jár. Hígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.
 
 
       
 
Kombinált sérülés
 
Ajánlott javítási ár: 6.000,- HUF
 
 
Kagylón belüli és kagylón kivüli hajszálrepedésekkel.
 
 
       
 
Csillag alakú sérülés I.
 
Ajánlott javítási ár: 8.000,- HUF
 
 
Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban.
   
A lehető legveszélyesebb tipusú sérülés. Leghígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.
     
       
 
Csillag alakú sérülés II.
 
Ajánlott javítási ár: 10.000,- HUF
 
 
Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban.
   
Fűtőszálas szélvédőknél alkalmazzuk. A lehető legveszélyesebb tipusú sérülés. Leghígabb ragasztó felhasználása ajánlott.
     

Teljes körű kárrendezés Budafok

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható járműve sérülése.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– személyi igazolvány,
– lakcímkártya,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– banki engedményező nyilatkozat (szükség esetén),
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– személyi igazolvány,
– lakcímkártya,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– banki engedményező nyilatkozat (szükség esetén),
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

A szélvédő javítás menete - a helyszínen vagy műhelyünkben

Maga a szélvédő javítás a sérülés bemeneti nyílásának kitakarításával kezdődik. Egy gyémánttűvel, vagy speciális fúróval, aminek a fúrószára lehet gyémánt, vagy kobalt-crom. Ha nem lett időben leragasztva a sérülés, akkor szükség van még némi tisztító folyadékra is és egy melegítő eszközre, amivel eltávolítjuk a felesleges vizet, szennyeződést amennyire lehetséges. Ezután felhelyezem a konzolt a szélvédőre, a bemeneti nyílásra illesztem az injektort, aminek a tömítése szilikonból van.

Majd a sérülés bemeneti nyílásán keresztül, az injektoron át belepréseljük a metaakrilát észter ragasztót köznyelven gyantát. Ezt követően a készüléket letakarom egy uv szűrű fóliával. Ha a ragasztó már teljesen kitöltötte a sérülést, akkor leveszem az uv szűrű fóliát, ami a napfénytől volt hivatott védni, és hagyom megszáradni. Ha nincs elegendő természetes UV fény, akkor egy UV lámpa segítségével gyorsítjuk a folyamatot. Végül kap egy felületi kezelést, amivel lezárjuk a sérülést és síkba hozzuk az üveggel, hogy az ablaktörlő lapát a későbbiek folyamán ne akadjon meg és húzzon csíkot miatta. Végezetül kap egy finom polírt ha szükséges.

A szélvédőjavítás lehet kőfelverődés, repedés illetve mindkettő. Amennyiben nincs szakszerűen kezelve a kőfelverődés rövidesen repedés fog kialakulni, ekkor már csak a szélvédőcsere marad. A szélvédőjavítás 1980 években kezdődött Magyarországon. Amennyiben a sérült autón van esetleg casco, nem érdemes kicserélni az üveget, mivel hamarosan felcsapódhat a következő kőfelverődés. Cserélni csak akkor ajánlatos ha javítás kivitelezhető, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt. Az autóüveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okozhat. A szélvédőjavítás mára elismert iparággá vált.
A szélvédőjavítás végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől. Nem mindegy, hogy milyen idős kőfelverődést kell megjavítani. A sérülést mindig ragasszák le, ne menjen bele szennyeződés.

Szélvédő javítás Budafok - tippek és jótanácsok

Vigyázzon nyáron a szélvédő gyorsabban elreped!
Szélvédőjavítás előtt ne mossa le a szélvédőjét!
Fűtőszálas szélvédő is alkalmas a javításra!
Hátsó, oldalsó szélvédő is javítható!
Színezett szélvédőt is javítunk!

Kavicsfelverődés vagy szélvédő javítás Budafok területén

A kőfelverődés okozta sérülés bármikor repedéssé válhat.
A szélvédő kőfelverődés okozta sérülése bármikor repedéssé válhat, gyakran éppen akkor, amikor egyáltalán nem számít arra. Vezetés közben ez komolyan befolyásolhatja a biztonságot.
A szélvédő a jármű szerkezeti szilárdságának akár 30%-át is biztosítja, az utas oldali légzsák pedig a szélvédőüveget használja támaszként, amikor kibomlik. A kőfelverődés kijavítása után a szélvédő ugyanolyan erős lesz, mint a kár keletkezése előtt.

Időt nyer!

Mindössze 30 percet vesz igénybe
A kőfelverődés kijavítása gyorsabb, mint a teljes szélvédőcsere.
A szélvédőn lévő kőfelverődés 30 percnél rövidebb idő alatt kijavítható.
Előzze meg, hogy autója megbukjon a műszaki vizsgán, vagy közúti ellenőrzéseken
A szélvédőn található kőfelverődések, sérülések következtében gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak, így megbukhat a műszaki vizsgán, valamint megbüntethetik egy közúti műszaki-ellenőrzésen is.

Szélvédő javítás vagy csere?

Cserélni azért nem érdemes ha javítható az üveg, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt. Casco-nál a bónusz elveszik. Az üveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okoz.

El lehet rontani a szélvédőjavítást?

A javítások végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől. Nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést kell megjavítani, vagy 1 éves sérülést kell megjavítani. Az időjárás nagyon befolyásolja a sérülés javíthatóságát, ezért ha felpattan a kavics érdemes leragasztani, hogy ne menjen bele szennyeződés a sérülésbe.

A piszkot már nem lehet kitakarítani az üvegből, ezért minél előbb kell megcsináltatni. Például csak Budafoken Kb. 60-80 cég foglalkozik javítással. Benzinkutaknál, bevásárlóközpontok parkolójában, közterületen, műhelyben végzik a javításokat. Anyagilag 2500-5000 Ft között. Műhelyben végzett munka több időt vesz igénybe.

A természetes napfény hiánya miatt, mivel azt 12w UW lámpával kell pótolni. A szélvédő javítás parkolókban, benzinkutaknál végzett munkánál nagyon kell figyelni az uw fény kellő eltakarására. Ez nem lehetetten, de itt lehet elrontani a munkát, mivel ha ez a fázisa a munkának elmarad, idő előtt kikeményedik az acryl, nem tud szétterülni a levegőbuborékban.

Azért, hogy ez a típusú hiba ne forduljon elő nélkülözhetetlen a szakszerszámok használata. Ajánlatos megfigyelni a parkolókban végző "kollegának" a szerszámát, mielőtt elkezdené a javítást, mivel rengeteg közöttünk a kontár. Nevesebb cégek, akik szerszámokat javítanak: Duobond, Esprit, Glass mechanix, Aegis.

Lámpabúra polírozás Budafok

A lámpabúrákat 7 lépcsőben lecsiszoljuk, majd újra lakkozzuk őket. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.

A fényszórókat amerikai szerszámok segítségével polírozzuk.

Ezen kívül vállalunk még szélvédő gravírozást és nano szélvédőbevonat készítést is.

Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes jó szakembert (06 70 602 6000) választania a szélvédő javítás Budafok területén történő elvégzéséhez!

  Autó szélvédő javítás árak BudafokAutó szélvédő javítás BudafokAutóbusz szélvédő javítás árak BudafokAutóbusz szélvédő javítás BudafokAutóüveg csere árak BudafokAutóüveg csere BudafokAutóüveg fűtőszál javítás BudafokAutóüveg javítás 0-24 Budafok,Autóüveg javítás árak BudafokAutóüveg javítás azonnal BudafokAutóüveg javítás BudafokAutóüveg javítás háznál BudafokAutóüveg javítás helyszínen BudafokAutóüveg javítás non-stop BudafokAutóüveg repedés javítás BudafokAzonnali autóüveg javítás BudafokAzonnali szélvédő javítás BudafokCsillag alakú sérülés javítás árak BudafokCsillag alakú sérülés javítása BudafokElső fűtőszál javítás árak BudafokElső fűtőszál javítás BudafokFűtőszál javítás árak BudafokGaranciális autóüveg javítás BudafokGaranciális szélvédő javítás BudafokGépjármű kárrendezés árak BudafokGépjármű kárrendezés Budafok,Hajszálrepedés javítás árak BudafokHajszálrepedés javítás BudafokHátsó fűtőszál javítás árak Budafok,Hátsó fűtőszál javítás BudafokKagylós repedés javítás árak BudafokKagylós repedés javítása Budafok,Kamion szélvédő javítás árak BudafokKárrendezés BudafokKőfelverődés javítás árak Budafok,Kőfelverődés javítás BudafokLámpabúra polírozás árak BudafokLámpabúra polírozás BudafokNano szélvédőbevonat BudafokRepedt autóüveg javítás BudafokRepedt szélvédő javítás árak BudafokRepedt szélvédő javítás BudafokSzélvédő csere BudafokSzélvédő fűtőszál javítás BudafokSzélvédő gravírozás árak BudafokSzélvédő gravírozás BudafokSzélvédő javítás 0-24 BudafokSzélvédő javítás árak Budafok,szélvédő javítás azonnal BudafokSzélvédő javítás BudafokSzélvédő javítás CASCO kár ügyintézés BudafokSzélvédő javítás háznál BudafokSzélvédő javítás helyszínen BudafokSzélvédő javítás non-stop BudafokSzélvédő repedés javítás BudafokSzélvédőcsere árak BudafokSzélvédőcsere Budafok,Személyautó szélvédő javítás BudafokTeljes körű kárrendezés Budafok

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 259
Heti: 89
Havi: 4 943
Össz.: 404 567

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Budafok
Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasa.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »