Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

Szélvédő javítás Budapest XI. kerület

Garanciális szélvédő javítás Budapest XI. kerület területén és környékén, azonnali kiszállással 06 70 602 6000. Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok megbízható, gyors és olcsó megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Nem ritka hogy az üveg azonnal megreped az ütést követően. Viszont ha szerencsénk volt és a repedés még nem szelte teljesen ketté a szélvédőnket, akkor még mindig van rá esély, hogy megmentsük azt!
Mindhárom esetben és természetesen a repedéseknél is a legfontosabb a minél előbbi szélvédőjavítás! Nem csak a tovább repedés kockázata miatt, hanem a sérülés tisztaságának megóvása végett is. Így érdemes a sérülést leragasztani egy cellux vagy szigetelő szalag darabbal, míg a javításra sor nem kerül, megóvva azt a külső behatásoktól (víz, por, ablakmosó folyadék).

Autó szélvédő javítás árak Budapest XI. kerület,Autó szélvédő javítás Budapest XI. kerületAutóbusz szélvédő javítás árak Budapest XI. kerületAutóbusz szélvédő javítás Budapest XI. kerületAutóüveg csere árak Budapest XI. kerületAutóüveg csere Budapest XI. kerületAutóüveg fűtőszál javítás Budapest XI. kerületAutóüveg javítás 0-24 Budapest XI. kerület,Autóüveg javítás árak Budapest XI. kerületAutóüveg javítás azonnal Budapest XI. kerületAutóüveg javítás Budapest XI. kerületAutóüveg javítás háznál Budapest XI. kerületAutóüveg javítás helyszínen Budapest XI. kerületAutóüveg javítás non-stop Budapest XI. kerületAutóüveg repedés javítás Budapest XI. kerület,Azonnali autóüveg javítás Budapest XI. kerületAzonnali szélvédő javítás Budapest XI. kerületCsillag alakú sérülés javítás árakCsillag alakú sérülés javításaElső fűtőszál javítás árakElső fűtőszál javítás Budapest XI. kerületFűtőszál javítás árak Budapest XI. kerületGaranciális autóüveg javítás Budapest XI. kerület,Garanciális szélvédő javítás Budapest XI. kerületHajszálrepedés javításHajszálrepedés javítás árakHátsó fűtőszál javítás árakHátsó fűtőszál javítás Budapest XI. kerületKagylós repedés javítás árakKagylós repedés javításaKamion szélvédő javítás árak Budapest XI. kerületKőfelverődés javítás árak Budapest XI. kerületKőfelverődés javítás Budapest XI. kerületLámpabúra polírozás árak Budapest XI. kerület,Lámpabúra polírozás Budapest XI. kerületNano szélvédőbevonat Budapest XI. kerületRepedt autóüveg javítás Budapest XI. kerületRepedt szélvédő javítás árak Budapest XI. kerületRepedt szélvédő javítás Budapest XI. kerületSzélvédő csere Budapest XI. kerületSzélvédő fűtőszál javítás Budapest XI. kerület,Szélvédő gravírozás árak Budapest XI. kerületSzélvédő gravírozás Budapest XI. kerületSzélvédő javítás 0-24 Budapest XI. kerületSzélvédő javítás árak Budapest XI. kerületszélvédő javítás azonnal Budapest XI. kerületSzélvédő javítás Budapest XI. kerületSzélvédő javítás CASCO kár ügyintézés Budapest XI. kerület,Szélvédő javítás háznál Budapest XI. kerületSzélvédő javítás helyszínen Budapest XI. kerületSzélvédő javítás non-stop Budapest XI. kerületSzélvédő repedés javítás Budapest XI. kerületSzélvédőcsere árak Budapest XI. kerületSzélvédőcsere Budapest XI. kerületSzemélyautó szélvédő javítás Budapest XI. kerületTeljes körű kárrendezés Budapest XI. kerület

Szélvédő javítás Budapest XI. kerület
Szélvédő javítás Budapest XI. kerület

Ezért van, az hogy a szélvédő javítás végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől mert nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést, vagy egy 1 évest sérülést kell megjavítani. A szélvédő maga, három rétegből áll. A két üvegréteg (belső színtelen, külső színezett) és közte 1 rétegragasztó, avagy a biztonsági védőfólia van. Ha felcsapódik a kavics a szélvédőre egy nagy csattanást követően, az üveg és a fólia között egy levegőbuborék keletkezik. Ennek vannak fajtái: bikaszem, csillag alakú, kombinált stb.

 

Szélvédő javítás árak Budapest XI. kerület

 
       
 
 
   
 
 
 
 
     
 
 
       
 
Normál kőfelverődés II.
 
Ajánlott javítási ár: 4.000,- HUF
 
 
Kagylón belüli hajszálrepedésekkel.
   
Javítása enyhe kockázattal jár. Hígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.
 
 
       
 
Kombinált sérülés
 
Ajánlott javítási ár: 6.000,- HUF
 
 
Kagylón belüli és kagylón kivüli hajszálrepedésekkel.
 
 
       
 
Csillag alakú sérülés I.
 
Ajánlott javítási ár: 8.000,- HUF
 
 
Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban.
   
A lehető legveszélyesebb tipusú sérülés. Leghígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.
     
       
 
Csillag alakú sérülés II.
 
Ajánlott javítási ár: 10.000,- HUF
 
 
Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban.
   
Fűtőszálas szélvédőknél alkalmazzuk. A lehető legveszélyesebb tipusú sérülés. Leghígabb ragasztó felhasználása ajánlott.
     

Teljes körű kárrendezés Budapest XI. kerület

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható járműve sérülése.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– személyi igazolvány,
– lakcímkártya,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– banki engedményező nyilatkozat (szükség esetén),
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– személyi igazolvány,
– lakcímkártya,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– banki engedményező nyilatkozat (szükség esetén),
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

A szélvédő javítás menete - a helyszínen vagy műhelyünkben

Maga a szélvédő javítás a sérülés bemeneti nyílásának kitakarításával kezdődik. Egy gyémánttűvel, vagy speciális fúróval, aminek a fúrószára lehet gyémánt, vagy kobalt-crom. Ha nem lett időben leragasztva a sérülés, akkor szükség van még némi tisztító folyadékra is és egy melegítő eszközre, amivel eltávolítjuk a felesleges vizet, szennyeződést amennyire lehetséges. Ezután felhelyezem a konzolt a szélvédőre, a bemeneti nyílásra illesztem az injektort, aminek a tömítése szilikonból van.

Majd a sérülés bemeneti nyílásán keresztül, az injektoron át belepréseljük a metaakrilát észter ragasztót köznyelven gyantát. Ezt követően a készüléket letakarom egy uv szűrű fóliával. Ha a ragasztó már teljesen kitöltötte a sérülést, akkor leveszem az uv szűrű fóliát, ami a napfénytől volt hivatott védni, és hagyom megszáradni. Ha nincs elegendő természetes UV fény, akkor egy UV lámpa segítségével gyorsítjuk a folyamatot. Végül kap egy felületi kezelést, amivel lezárjuk a sérülést és síkba hozzuk az üveggel, hogy az ablaktörlő lapát a későbbiek folyamán ne akadjon meg és húzzon csíkot miatta. Végezetül kap egy finom polírt ha szükséges.

A szélvédőjavítás lehet kőfelverődés, repedés illetve mindkettő. Amennyiben nincs szakszerűen kezelve a kőfelverődés rövidesen repedés fog kialakulni, ekkor már csak a szélvédőcsere marad. A szélvédőjavítás 1980 években kezdődött Magyarországon. Amennyiben a sérült autón van esetleg casco, nem érdemes kicserélni az üveget, mivel hamarosan felcsapódhat a következő kőfelverődés. Cserélni csak akkor ajánlatos ha javítás kivitelezhető, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt. Az autóüveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okozhat. A szélvédőjavítás mára elismert iparággá vált.
A szélvédőjavítás végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől. Nem mindegy, hogy milyen idős kőfelverődést kell megjavítani. A sérülést mindig ragasszák le, ne menjen bele szennyeződés.

Szélvédő javítás Budapest XI. kerület - tippek és jótanácsok

Vigyázzon nyáron a szélvédő gyorsabban elreped!
Szélvédőjavítás előtt ne mossa le a szélvédőjét!
Fűtőszálas szélvédő is alkalmas a javításra!
Hátsó, oldalsó szélvédő is javítható!
Színezett szélvédőt is javítunk!

Kavicsfelverődés vagy szélvédő javítás Budapest XI. kerület területén

A kőfelverődés okozta sérülés bármikor repedéssé válhat.
A szélvédő kőfelverődés okozta sérülése bármikor repedéssé válhat, gyakran éppen akkor, amikor egyáltalán nem számít arra. Vezetés közben ez komolyan befolyásolhatja a biztonságot.
A szélvédő a jármű szerkezeti szilárdságának akár 30%-át is biztosítja, az utas oldali légzsák pedig a szélvédőüveget használja támaszként, amikor kibomlik. A kőfelverődés kijavítása után a szélvédő ugyanolyan erős lesz, mint a kár keletkezése előtt.

Időt nyer!

Mindössze 30 percet vesz igénybe
A kőfelverődés kijavítása gyorsabb, mint a teljes szélvédőcsere.
A szélvédőn lévő kőfelverődés 30 percnél rövidebb idő alatt kijavítható.
Előzze meg, hogy autója megbukjon a műszaki vizsgán, vagy közúti ellenőrzéseken
A szélvédőn található kőfelverődések, sérülések következtében gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak, így megbukhat a műszaki vizsgán, valamint megbüntethetik egy közúti műszaki-ellenőrzésen is.

Szélvédő javítás vagy csere?

Cserélni azért nem érdemes ha javítható az üveg, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt. Casco-nál a bónusz elveszik. Az üveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okoz.

El lehet rontani a szélvédőjavítást?

A javítások végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől. Nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést kell megjavítani, vagy 1 éves sérülést kell megjavítani. Az időjárás nagyon befolyásolja a sérülés javíthatóságát, ezért ha felpattan a kavics érdemes leragasztani, hogy ne menjen bele szennyeződés a sérülésbe.

A piszkot már nem lehet kitakarítani az üvegből, ezért minél előbb kell megcsináltatni. Például csak Budapest XI. kerületen Kb. 60-80 cég foglalkozik javítással. Benzinkutaknál, bevásárlóközpontok parkolójában, közterületen, műhelyben végzik a javításokat. Anyagilag 2500-5000 Ft között. Műhelyben végzett munka több időt vesz igénybe.

A természetes napfény hiánya miatt, mivel azt 12w UW lámpával kell pótolni. A szélvédő javítás parkolókban, benzinkutaknál végzett munkánál nagyon kell figyelni az uw fény kellő eltakarására. Ez nem lehetetten, de itt lehet elrontani a munkát, mivel ha ez a fázisa a munkának elmarad, idő előtt kikeményedik az acryl, nem tud szétterülni a levegőbuborékban.

Azért, hogy ez a típusú hiba ne forduljon elő nélkülözhetetlen a szakszerszámok használata. Ajánlatos megfigyelni a parkolókban végző "kollegának" a szerszámát, mielőtt elkezdené a javítást, mivel rengeteg közöttünk a kontár. Nevesebb cégek, akik szerszámokat javítanak: Duobond, Esprit, Glass mechanix, Aegis.

Lámpabúra polírozás Budapest XI. kerület

A lámpabúrákat 7 lépcsőben lecsiszoljuk, majd újra lakkozzuk őket. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.

A fényszórókat amerikai szerszámok segítségével polírozzuk.

Ezen kívül vállalunk még szélvédő gravírozást és nano szélvédőbevonat készítést is.
Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes jó szakembert (06 70 602 6000) választania a szélvédő javítás Budapest XI. kerület területén történő elvégzéséhez!

Érdekes lehet még

Olcsó szélvédő javítás a Tesco parkolóban Budaörsön

Garanciális szélvédő javítás Budaörsön

Garanciális szélvédő javítás a Budaörsi Tescoban

Garanciális szélvédő javítás azonnal a Budaörsi Obiban

Garanciális szélvédő javítás olcsón a Tesco Budaörsi áruházánál

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 233
Heti: 1 527
Havi: 5 010
Össz.: 553 134

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Budapest XI. kerület
Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest - © 2008 - 2021 - szelvedojavitasa.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »